Šiaurės Korėjos lyderis pavadino Joe Bideną "pasiutusiu šunimi", kuris nusipelno būti mirtinai sumuštas

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.washingtonpost.com... 2023-02-28 12:21:00, skaitė 322, komentavo 3

Šiaurės Korėjos lyderis pavadino Joe Bideną

Šiaurės Korėja dar kartą įžeidė Joe Bideną, pavadindama jį "pasiutusiu šunimi", kuris trokšta valdžios ir nusipelno būti mirtinai sumuštas. Šis išpuolis įvyko praėjus dviem savaitėms po to, kai J. Bidenas paskelbė pareiškimą, kuriame užsipuolė prezidento D. Trumpo politiką Šiaurės Korėjoje ir šios šalies lyderį Kim Jong Uną pavadino "žudiku diktatoriumi". Atsakydama į tai Šiaurės Korėja pasitelkė gyvuliškas metaforas ir pavadino J. Bideną gudriu, pasiutusiu šunimi, mėgstančiu lipti kitiems per gerklę, ir spekuliantu.

"Varnas niekada nebūna baltesnis net jei dažnai prausiasi", - sakoma Korėjos centrinės naujienų agentūros komentare.

Baidenas, netekęs elementaraus žmogaus, o juo labiau politiko, įvaizdžio, vėl pažėrė virtinę nesąmonių apie KLDR aukščiausiosios vadovybės orumą.  Varnas niekada nebūna baltesnis net jei dažnai prausiasi. Baidenas, vis dar besielgiantis neapgalvotai, neateinantis į protą, nors visi žmonės jį smerkė ir atstūmė, turi būti pasiutęs šuo, trokštantis kitiems tik per gerklę. Tokie pasiutę šunys niekuo nenusileidžia savo klastingumu siekdami savo interesų.

Tipiškas pavyzdys - 2011 m., kai jis, būdamas tuometiniu viceprezidentu, kategoriškai atmetė JAV vykdomą pasirengimą nužudyti Osamą bin Ladeną. Jis esą ragino dar kartą apsvarstyti šią operaciją, nes tuo atveju, jei operacija nueis perniek, B. Obama negalės ateiti į valdžią, be to, jam teks atsisveikinti su patogiu gyvenimu Baltuosiuose rūmuose.

Toks spekuliantas, dalyvavęs dviejuose nesėkminguose prezidento rinkimuose, dabar uoliai dalyvauja kitoje prezidento rinkimų kampanijoje, blaškydamasis kaip alkanas lauko šuo. Jis net pamiršo B. Obamos, kuriam tarnavo, vardą ir pavadino jį vyresniuoju - tai paskutinės demencijos stadijos požymis. Atrodo, atėjo laikas jam pasitraukti iš gyvenimo. Nenuostabu, kad net amerikiečiai jį vadina "1 % Baidenu" su žemu IQ, "išprotėjusiu Baidenu" ir "iš miego nepabudusiu Baidenu". Toks vyrukas turėjo įžūlumo drįsti šmeižti KLDR aukščiausiosios vadovybės orumą. Tai buvo paskutinės pasiutusio šuns pastangos paspartinti jo mirtį.

Baidenai, klausykis atidžiai.

Kiekvienas, išdrįsęs įžeisti KLDR aukščiausiosios vadovybės orumą, niekada neišvengs negailestingos KLDR bausmės, kad ir kas ir kur būtų nubaustas. Ir jis net kape turės pamatyti, kokių siaubingų pasekmių sukels jo neapgalvoti pasisakymai. Tokie pasiutę šunys kaip Baidenas gali sužeisti daugybę žmonių, jei jiems bus leista laisvai bėgioti. Juos reikia mušti lazda, kol dar nevėlu.

Tai bus naudinga ir JAV.