Keli BEATOS TIŠKEVIČ trigrašiai dėl Vilniaus mero rinkimų

Autorius: Beata Tiškevič Šaltinis: https://www.facebook.com/beata... 2023-03-01 03:56:00, skaitė 314, komentavo 4

Keli BEATOS TIŠKEVIČ trigrašiai dėl Vilniaus mero rinkimų

BEATA TIŠKEVIČ: atsikėliau ir pamiršau, kokia susinervinus vakar buvau, kai įpusėjau “Pranešėją ir prezidentą”, eina švilpt, labai reikia eit balsuot, reikia domėtis politika ir reikia palaikyti tiriamąją žurnalistiką, nes kitaip jie ten už mūsų pinigus visai prisigrybauja. tai į politikos temą iš manęs keli trigrašiai, dėl Vilniaus mero rinkimų:

!!! primenu, kad Zuokas yra teistas, jo iniciatyva buvo PAGROBTAS žmogus! Ar to nepakanka, kad būtų aišku visiems laikams, kad ne?

!!! dėl Majausko, primenu, kad buvo keistai sušluotas po kilimėliu #metoo lygio skandalas, kai buvo spaudoje iškelta, kad jis jaunas merginas vedžiojosi pas save į butą, naudodamasis savo padėtimi. Šis klausimas pakibo ore, bet aš atsimenu. Tikiu, kad ir jūs.

!!! prieš Darbo partijos kandidatę nieko neturiu, bet prieš pačią darbo partiją - labai. Tai yra abejotinų vertybių, skaidrumo stokos, korupcijos partija. Už ją balsuot nekiltų ranka, net jeigu atstovautų fainiausias kandidatas, ir neįsivaizduoju, kaip jaunas, gražių vertybių žmogus gali atstovaut tą partiją - tada kyla klausimų ir dėl jo paties.

!!! ne politiniams klounams su daroma didele skaldančia žala visuomenei: Tomaševskiui, kuris Lietuvos lenkams labai kenkia, o lyg turėtų atstovaut ir Gražuliui, kur nebeturiu paaiškinimo, ką jis daro - gal tiesiog išleidžia paskutinę gulbės giesmę.