Visos lietuviakalbės Masinio Durninino Priemonė "kukliai" nutylėjo, kad pamuštas rusų tankas gėdingai pašalintas iš Berlyno

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-03-01 21:53:00, skaitė 625, komentavo 38

Visos lietuviakalbės Masinio Durninino Priemonė

Norite dar kartą įsitikinti lietuviakalbių Masinio Durninimo Priemonių "darbo kokybe", "profesionalizmu" ir "aukštais etikos standartais"? Prašau, dar vienas iš daugybės pavyzdžių.

Vasario 28-os rytą 6:30 nuo Rusijos ambasados Berlyno centre buvo pašalintas neva "mūšio lauke" pamuštas "rusų tankas" iš Ukrainos. Ši tanka viena rusofobinė vokiečių organizacija pastatė priešais Rusijos ambasadą vasario 23-iosios vakare, sinchroniškai su JAV vasalais Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

Keturiose JAV kolonijų sostinėse stovintys tankai turėjo "sugadinti" rusams jų Specialiosios Karinės Operacijos, pradėtos pernai vasario 24-ąją, metines. Tačiau vietoj rusofobijos šventės ir neapykantos rusams ir Rusijai reiškimo, visi keturi tankai tapo adekvačiai mastančios visuomenės dalies pagarbos žuvusiems kare vieta. Vokietijoje prie tanko žmonės iškart pradėjo nešti gėlės ir žvakutes, o sekančią dieną – vasario 25-ą prieš Vokietijos įtraukimą į karą pasisakantys visuomenininkai tanką nuklojo simbolinėmis 2.000 rožių. Šioje akcijoje dalyvavo ir Bismarko proanūkis Aleksandras fon Bismarkas. Jo pasisakymą jūs galite išgirsti šiame reportaže:

https://youtu.be/3D4o01POkXk

Rusofobinės provokacijos organizatoriai nesitikėjo tokios Vokietijos visuomenės reakcijos, todėl pabandė "susitvarkyti": aptvėrė tanką tvorelę, kad žmonės negalėtų prieiti prie pat tanko, pristatė apsauginių, kurie turėjo neleisti dėti ant tanko gėlių ir kitų atminimo ženklų, leido ukromanams nudraskyti ir demonstratyviai sutrypti gėles nuo tanko. Tačiau tai nepadėjo, kiekvieną dieną žmonės ėjo ir nešė gėlės. Pastėrę ir paklaikę iš netikėtumo ir neapykantos ukromanai vis dažniau vėlėsi į konfliktus, kėlė isterijas, konfliktavo – taip puikiai demonstruodami, kokia neapykanta trykšta iš "šviesos karių".

Po poros dienų sugyvulėjusių ir į neviltį puolusių rusofobų siautėjimo, pasidarė akivaizdu, kad scenarijus "visuotinai pasmerkti Rusiją už karo nusikaltimus Ukrainoje" išvirto į visišką ukromanų ir ukrainizmo diskreditaciją, sudegintas tankas, apkrautas gėlėmis – tapo ne Ukrainos pergalės simboliu, bet ukronacizmo gėdos stulpu ir pagarbos žuvusiems rusų kariams memorialu. Todėl vasario 28-os rytą, tanką, turėjusį stovėti priešais Rusijos ambasadą dvi savaites, tyliai ir gėdingai išvežė.

Pradžiai į Amsterdamą. Tikriausiai, nusprendė, kad ten po pakankamai ilgą laiką legalizuotos narkomanijos, bus daug mažiau adekvačių žmonių ir ukromanai galės kompensuoti savo moralinį krachą Berlyne.

O dabar grįžkime prie mūsų "žurnalistų" ir "žurnalisčių", atsiprašant.

Ar bent vienas jų užsiminė apie šitą rusofobinės provokacijos fiasko Vokietijoje? Ne. Ar bent vienas jų, tegu ir visaip teisindamas ir išsukinėdamas žlugusios akcijos organizatorius, užsiminė, kad akcija Berlyne buvo nutraukta anksčiau laiko? Ne. Ar bent vienas jų, aprašė šią akciją be šlykštaus neapykantos prieskonio ir privalomo rusofobijos naratyvo? Ne.

Apibendrinantis klausimas: ar Lietuvoje yra žurnalistika? Ne. Ne. Ir dar kartą ne.

Lietuvoje yra viso labo tik apgailėtinos kokybės nevykusi propaganda, kurpiama bestuburių šliužų, nusamdytų stambiojo, išimtinai užsienietiško, Kapitalo. Arba tiesiogiai tarnaujančių Landsberg klanui, už mūsų pinigus.

Absoliučiai beprasmiška iš delfių-lrt-lrytų-penkiolikaminutinių-bnsų ir kitų žemos socialinės atsakomybės ypatų tikėtis BENT KAŽKUO NAUDINGOS VISUOMENEI informacijos. Jų pagrindinė užduotis – platinti melą, dezinformaciją, klaidinti, kvailinti žmones, skaldyti ir pjudyti tarpusavyje įvairias visuomenės grupes, tam, kad Lietuvos visuomenė virstų klusnia, kvaila ir lengvai valdoma "banduomene".

Kiekvieną kartą įsijungę tokį melo, neapykantos ir dezinformacijos platinimo organą, prisiminkite: pagrindinis jų tikslas yra apgauti kaip galima daugiau žmonių.

Todėl vienintelė išeitis mūsų visuomenei – remti ir kurti SAVO ŽINIASKLAIDĄ, nepriklausančią nuo jokių suinteresuotų klanų ar užsakovų. Ir kuo greičiau LIAUDIES ŽINIASKLAIDA užims didžiąją dalįį Lietuvos informacinio lauko – tuo greičiau išvaduosime mūsų Tėvynę nuo šlykčių parsidavėlių ir jų užsienio ponų melo pančių.