Karolis Žukauskas išvalys Youtube nuo lietuviškos vatos

Autorius: Karolis Žukauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/zalza... 2023-03-04 19:55:00, skaitė 32796, komentavo 42

Karolis Žukauskas išvalys Youtube nuo lietuviškos vatos

Nukaliau vieno didesnių Lietuvos vatnikų Lauryno Ragelskio Youtube kanalą. Galima tai padaryti ir su kitais - reikia pagalbos.

Po to, kai Lietuva uždraudė rusiškas televizijas, didžiausias propagandos ir neapykantos pliūpsnis dabar eina per atskirus Youtube kanalus. Reikia pabandyti šiek tiek apsivalyti nuo jų.

Vakar pamačiau, kad Ragelskis mano filmuotą video nuo tanko įsikėlęs savo Youtube kanale - pareportinau Youtube dėl autorinių teisių, dar pridėjau kelių kitų video reportus dėl neapykantos kurstymo, ir ką - šiandien Youtube jau praneša rezultatus. Ne tik ištrintas iš manęs pavogtas video, bet panaikintas visas Ragelskio kanalas su keliais šimtais video ir keliolika tūkstančių sekėjų. Taip, jis vėl kurs kanalą iš naujo, bet ir turinį, ir sekėjus turės generuoti nuo nulio. Vatini šiukšle Ragelski - gali nevargti, rasim ir kitus tavo kanalus. Vėl galėsi savo Telegrame skųstis - “K**va, ir vėl uždarė”.

Ir čia ne vienetinis atvejis, Youtube griežčiau nei FB reaguoja į pažeidimus. Šiuo metu Janutienės OpTV kanalas sėdi savaitės bane - matyt irgi kažką prisidirbo. Youtube tvarka tokia - pradžioje įspėjimai, vėliau trumpi banai, jei dar yra pažeidimų - kanalas išvis ištrinamas. O visi šitie propagandiniai kanalai tiesiog skęsta neapykantoje ir tautos kiršinime. Ir iš to dar generuoja pinigus sau bei klaidina piliečius - į savo liūną įtraukia nekaltus asmenis, kurie suzombėja ir pradeda tikėti vatiniais kliedesiais.

Ką galime padaryti? Nors tai nėra pats maloniausias užsiėmimas (bet juk kažkas turi ir kanalizaciją valyti), bet siūlau laikas nuo laiko užmesti akį į šiuos kiršinančius ir propagandinius kanalus - atsidarykit random jų video, pažiūrit, jei randat neapykantą kurstančią vietą - reportinat Youtube (nurodant konkrečią įrašo vietą, turėkit minty). Kuo daugiau reportų, tuo daugiau šansų, kad apsivalysim kaip su Ragelskiu.

Pagrindiniai tokią neapykantą skleidžiantys kanalai:

Janutienės OpTV: https://www.youtube.com/@OpTV_jusu_tiesa

Rusiškas Ragelskio kanalas: https://www.youtube.com/@litovec

Orlauskas: https://www.youtube.com/@ArturasOrlauskasTV

Vatų vata Būkime vieningi: https://www.youtube.com/@bukime_vieningi

Gorienės Karštas Komentaras: https://www.youtube.com/c/KomentarasTV

 Klivečka ir Furmanavičius: https://www.youtube.com/@kitaiptv1559

 Ekspertai.eu (šiuo metu sustabdytas kanalas, bet jei kartais atsigautų): https://www.youtube.com/@ekspertaiTV

Vygantas Kelertas: https:/www.youtube.com/@vygantaskelertas3848

 Paleckio draugelis Kazimieras Juraitis: https://youtube.com/@kazimierasjuraitis3721

Mindaugėlis Puidokėlis: https://youtube.com/@mindaugaspuidokas1797

Buvo Radarom, dabar galim padaryti Apsivalom.