ANDRIAU, AR TIKRAI NEPRALOŠEI BAYRAKTARO PINIGŲ?

Autorius: Andrius Tapinas Šaltinis: https://www.facebook.com/andri... 2023-03-05 04:29:00, skaitė 551, komentavo 7

ANDRIAU, AR TIKRAI NEPRALOŠEI BAYRAKTARO PINIGŲ?

Apie kandidatus ir teismus. Klaipėdos apylinkės teismas šią savaitę priėmė Laisvės TV ir mano ieškinius Seimo nariui ir kandidatui į Klaipėdos merus Remigijui Žemaitaičiui dėl šių Seimo nario viešai išsakytų epizodų:

1. „ANDRIAU, AR TIKRAI NEPRALOŠEI BAYRAKTARO PINIGŲ?

Aj, ir dar dėl Tapino. Jis čia niveliuoja žmones, visus žemaitaičiais vadina… o pats dviejuose savo postuose prieštarauja pats sau. Aš pradedu bijoti, kad jis žmonių suaukotų ir likusių 4 milijonų nepraloštų. O gal jau per vėlu? Viename poste jis teigia esąs Amerikoje ir kažką ten derina Ukrainai. O kitame – sielojasi, kad iškrito iš pokerio turnyro po pusantros dienos. Ei, Andriau, ar tu tikrai nepralošei Bayraktaro pinigų?”.

2. “Jeigu tokiuose procesuose jie suka „varkes“, tai ką jie realiai daro su Jūsų suaukotais pinigais? Kiek sau jie pasiima pinigų? Man tada tikrai, tampa nenuostabu, kai už Jūsų suaukotus pinigus vienas varo Pokerio pažaisti už 150 tūks. $ per vieną parą”

3. “Kartu pridedu ir Tapino ataskaitą. Aš tik vieno nesuprantu kiek Jūs siurbsite ir kvailinsite žmones ir kiek dar žmonių bus kvailinami Jūsų! Andriaus galima afera! Jis 5 vnt pirko už 50000 Eur.

Internete 1 vnt 8500 Eur. 5x8500=42500 Eur. Tai vadinasi galimai pavogta 7500 Eur. Tai Andriukas pokeriui galimai nusukl vien nuo dronų 7500 Eur“‘.

4. “Po II WW BMW kentė sankcijas, bet šiandien tai jau praeitis. Praėjo daug metų ir... TAPINAS gavo dovanų iš BMW! Jei sektume dabartine mūsų logika – taip išeina, kad Tapinas ir

visi kiti dvaro samdomi nuomonių formuotojai palaiko Hitlerį ir jo siaubingus veiksmus su žydais?”

Kadangi Seimo narys į pretenziją nereagavo, teismo prašoma pripažinti šią informaciją neatitinkančią tikrovės, įpareigoti Seimo narį Žemaitaitį panaikinti šiuos įrašus, paskelbti atskirą įrašą Facebooke apie tikrovės neatitinkančius teiginius, ir priteisti iš atsakovo po 10 000 eurų neturtinės žalos kiekvienam ieškovui.

Ieškinys priimtas. Primenu, kad iš visų procesų priteistą žalą Laisvės TV ir aš esame pažadėję skirti paramai Ukrainai.