Klaunas Zelia pasirodo tėra tik "gnyda"!

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-03-08 23:52:00, skaitė 429, komentavo 9

Klaunas Zelia pasirodo tėra tik

 

 

Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka klauną Zelią  išvadino gnyda (liet. glinda). Lukašenka, praėjus savaitei po karinės diversijos netoli Minsko esančiame aerodrome, tiesiai šviesiai pareiškė, kad už teroristinio akto stovi Okraina. Anot Lukašenkos, tokios akcijos nevykdomos be prezidento  sutikimo, todėl Zelia... „tiesiog gnyda“.

Tačiau prieš trejus metus Lukašenka, kada jo paklausė apie Zelią, atsakė, kad „Volodia yra geras“, ir jis labai jį juokina. Baltarusija padarė viską kas galima, kad išlaikytų gerus santykius su broliška Okraina.

Tačiau šiuolaikinė Okraina - tai anti-Rusiją, ir ji nepriima nieko, kas kartu su ja nekovoja prieš Maskvą. Todėl klounas Zelia Lukašenkos akyse iš gerojo Volodios nuėjo kalią iki gnydos.

Kovo 7 dieną A. Lukašenka paskelbė, kad Baltarusijoje sulaikytas Okrainos teroristas, dirbantis SBU, ir jo bendrininkai.

Sulaikytasis buvo įtariamas bandymu atlikti diversiją prieš lėktuvą A-50 Mačiuliščių aerodrome. Lukašenka pareiškė, kad SBU šiai diversijai pradėjo ruoštis prieš šešis ar aštuonis mėnesius.

Anot Lukašenkos, iki šio incidento jis dar manė, kad Okrainai reikia taikos, o klaunas Zelia „serga už savo žmones“.

„Prezidentas Zelenskis  - tiesiog gnyda. Tiesiog gnyda! Tokios operacijos nevykdomos be šalies vadovo ir vyriausiojo vado sutikimo. Aš jums tai sakau kaip prezidentas“, – pabrėžė jis.

Lukašenka paaiškino, kad Zelenskį laiko „gnyda“, nes jis „laksto aplink Baltarusiją, siunčia žmones“ ir prašo sudaryti nepuolimo paktą.

Anot Lukašenkos, jis patikino klouną Zelią, kad Baltarusija nesiruošia pulti Okrainos, tačiau tas reikalavo pasirašyti nepuolimo paktą „prižiūrint JT“.

„Ir tuo pat metu... Na, iššūkis mestas“, – padarė išvadą Lukašenka.

Visas prezidento Lukašenkos pasisakymas šiame video.

Nuotraukose žemiau gnyda, lietuviškai glinda, savoįprstoje aplinkoje.

AL2v1CWYAmt6LsvEMD4hnDGaLyYevBP9RAXSouGdBEZuJ9bk-_x6TVFwtWwJdUl1fl1uh8JEQtUz9mNUGB7B3nNSDdVwbe5YpgraOSHce0VNB3m2_U_CaQtwtlqGBVNyMDoJ2VOp0n4B_muPrAGT8Oo

8vRc2jqVC845glIANEbOtc56oUOwnTe9lbuK__qwZjYYA3LIzsIiNrYLikzgvRmXy3v4kDLkbU1i9BZ079gIXp37t_JWsuWlUXo0d9y8EZDNsVneWt5MIDMrZ9csFhxkLlP6K15NHrlvq9bcQBXY5VY