Šimonytė ragina nepadaryti klaidos dėl Duchnevičiaus

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/simonyte-... 2023-03-14 15:41:00, skaitė 461, komentavo 8

Šimonytė ragina nepadaryti klaidos dėl Duchnevičiaus

Pedofilijos šleifo nusipurčiusios Žmonių partijos narė, premjerė Ingrida Šimonytė kviečia visus Vilniaus rajono gyventojus dalyvauti balsavime antrajame ture ir savo balsą panaudoti teisingai – skirti jį Robertui Duchnevičiui.

„Šiandien prasideda išankstinis balsavimas antrajame ture. Ta proga atskiras paraginimas Vilniaus rajono gyventojams - eikite balsuoti su dviguba jėga. Ir balsuokite už Robertą Duchnevič. Vilniaus rajonas pernelyg ilgai, net būdamas sostinės žiedine savivaldybe, arti nerodo tokios sinergijos su miestu, kaip Kauno ar Klaipėdos rajonai. Yra daug mažų ir didelių preižasčių, kodėl taip yra, bet esminė, nulemianti daugumą kitų - rajoną lig šiol valdančios politinės jėgos sukurta ištisa sistema, kur iniciatyva nepageidaujama, o vertinamas nuolankumas ir paklusnumas, savo ruožtu lig šiol užtikrinęs dar vieną kadenciją. Kur labiausiai už viską baiminamasi kaitos, todėl daroma viskas, kad niekas nesikeistų.

Andriaus Tapino video daugiau nei pakankamai trumpas ir aiškus suprasti, jog Robertas savivaldybės problemas mato absoliučiai adekvačiai ir įvardija labai tiesiai.

Tai labai imponuoja ir suteikia vilties, kad jos bus ir sprendžiamos. Ir ne tik naujakurių, bet ir dešimtmečius rajone gyvenančių, kurių interesai dabar atstovaujami panašiai kaip kaimyninėse nedemokratinėse šalyse - padalinant proginių pakišų.

Nenustebsiu, jeigu LLRA kandidato ginti tuoj sušoks visas pluoštas tarpusavyje sunkiai derančių individų ir apkaltins konservatorius tuo, kad nori pokyčių Vilniaus rajone. Taip, norim. Ir todėl ramia sąžine agituoju balsuot už socialdemokratą, kurio asmeniškai nepažįstu, kuris manęs nieko neprašė, bet kurio politines ir asmenines savybes esu laisva ir gebanti įvertinti pati, stebėdama nuoseklią politiko veiklą.

Eikit balsuoti. Balsuokit už Robertą Duchnevič. Paraginkit savo draugus ir kaimynus, gyvenančius Vilniaus rajone. Vilniaus rajonas per ilgai net nestojo į eilę prie pažangos. Politinė reklama, nemokama. Sugalvota mano“, - visuomeniniuose tinkluose pranešė moteris.

Keli susiję:

Šimonytė: socialinė mokslo bendruomenės misija – ginti nuo pagundos nemąstyti

Šimonytė: Lietuvoje šiandien privalome padrąsinti vienas kitą nepavargti

Prieš pat pedofilijos skandalo startą, Šimonytė buvo perspėjusi Lietuvos žmones apie grėsmes

Minedas ragina visus Lietuvos gyventojus nepavargti būti su Ukraina