Jūs kaukit, klykit ir apsivožkit, o aš įsipilsiu kavos ir ramiai stebėsiu, kaip liepsnos laižo Vakarų pamatus, kaip jie griūva.

Autorius: Jurga Lago Šaltinis: https://www.facebook.com/jurga... 2023-03-15 04:47:00, skaitė 431, komentavo 12

Jūs kaukit, klykit ir apsivožkit, o aš įsipilsiu  kavos ir ramiai stebėsiu, kaip liepsnos laižo Vakarų pamatus, kaip jie griūva.

Žinot, ką padarė Ispanijos politikai, kai jų grupę čia ką tik nutvėrė dulkinantis, šantažuojant verslą bei linksminantis už valstybės pinigus?

Neatsiprašė, neatsistatydino, nepasikorė iš gėdos, ne. Ogi ant ryto iššoko su gera žinia - visų įmonių vadovybėse nuo šiol bus privaloma lyčių lygybė - pusė moterų, pusė vyrų.

Ką daro žmonės? Nešvilpia, neišvelka tų bepročių į miesto aikštę ir ištepę smaloje neišvolioja plunksnose. Ne. Žmogos gatvėse (nuotrauka kairėje) reikalauja… daugiau teisių Vakarų moterims.

“Jūs kaukit, klykit ir apsivožkit, o aš įsipilsiu kavos ir ramiai stebėsiu, kaip liepsnos laižo Vakarų pamatus, kaip jie griūva. Nebus tokių durnių, kurie už jus visus kovos, kol jūs tingit ar ‘gerai gyvenat’.

Tu negali sustabdyti skęstančio laivo, griūvančio namo ir A.Spinelli komunistinį kelią pasirinkusios Europos.

Moterys nori gauti darbo vietas už … savo lytį? Toliau vaidinti smurto ir verslo aukas? Kvailo čia nė vieno.” -

sako vienas žinomiausių ispanų jutūberių R. Gallardo (nuotrauka dešinėje) ir … pase pasikeitė lytį. Tiesiog teoriškai tapo moterimi. Tą dabar daro vienas po kito vyrai Ispanijoje - iš principo, dėl tendencingos “lytiškai” teisėsaugos, dėl naujos darbo tvarkos.

Bardakas Europoje įsibėgėja visomis prasmėmis. Ir nėra jokios valios jį sustabdyti. Kartais atrodo, kad nereikia net priešų - mes patys tvariai ir progresyviai užsilenksim.

Lietuvoje, girdėjau, Lygybių kontrolierės biurai jau bus visuose miestuose? Так держать!