Durnių namuose viskas įmanoma. Vilnius išsirinks Šurajevą, Šimašius išeis į dekretą, Žukauskas gimdys.

Autorius: VATA Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-03-15 04:50:00, skaitė 686, komentavo 7

Durnių namuose viskas įmanoma. Vilnius išsirinks Šurajevą, Šimašius išeis į dekretą, Žukauskas gimdys.

Šiandien tauta patyliukais sau kelia esminį klausimą – argi nėra galimybės Olegą Šurajeva uždaryti į psichiatrinę ligonine priverstiniam gydymui?

Jei kas dar nežino: Šiandien Šurajevą į Seimo posėdį pasikvietė šūdministrė ir už toleranciją kovojančios Laisvės partijos vadovė Aušrinė Armonaitė. Šurajevas atėjo kaip tik tuo metu, kai Armonaitei reikia atsakyti į opozicijos klausimus. Čia jis meiliai sveikinosi su šūdpremjere Šimonyte ir valdančiųjų atstovais. Sakė, kad čia atėjo įteikti šokoladą mylimai parlamentarei Agnei Širinskienei. Prasibrovė į plenarinių posėdžių salę. Kai kuriuos opozicijoje esančius politikus Šurajevas įžeidinėjo, puolė ir keikė riebiausiais rusiškais keiksmažodžiais, visiems tradiciškai siūlė čiulpti jo bybį. Apsauginių Šurikas galiausiai buvo išmestas iš Seimo, bet paties prifilmuotos medžiagos užteko 10 min. trukmės youtubės filmukui.

Mano situacijos interpretacija būtų tokia: už viso to stovi tikras juodųjų technologijų genijus! Darbuotasi dviem linijomis – Šurajevas jau prieš kelias savaitęs pradėjo viešinti savo "pavasarinės depresijos" paūmėjimą, demonstravo hiper aktyvumą ir ribinį atsidavimą idėjai. Todėl nieko keista, kai toks atvirai apie savo ligotą galvą non stopu pasakojantis žmogelis galiausiai įlenda į savo kelnes ir pradeda prieš kamerą mojuoti lytiniu organu. Jo gerbėjams ir nekentėjams tai labiausiai ir patinka. Galiausiai savo organo įsitvėręs Olegas ateina į seimą ir čia jau visai paleidžia "išprotėjusį" vidinį žvėrį – elgiasi taip, už ką bet kurį eilinį LT pilietį mentai nubaustų iš esmės. O juk tuo tarpu Šurajevas ne tik liks nenubaustas, bet ir dar gerokai prisikraus kišenes PINIGŲ. Štai kokia buvo Šurajevo moityvacija – už geras babkes APSIMESTI visas ribas peržengiančiu psichiniu ligoniu.

O tuo tarpu, Šurajevo pastangų dėka, vienas iš kandidatų gauną neribotą eterį.

Visas lietuviškas feisbukas dalinasi jo "pažeminimo" akimirka – 17 sekundžių Šurajevo cypsėjimo "Zuokai, čiulpk bybį.". Atrodytų įžeidimas, bet juk prasuktas viešai šimtus tūkstančių kartų, jis realiai visus galiausiai paskatino balsuoti "prieš" Zuoko oponentą. Populiariausia LT televizija TV3 ir informacinis gondonas "Lietuvos rytas" šiandien užjaučiamai klausia kandidato: kaip jis jaučiasi, ką ruošiasi daryti su savęs nekontroliuojančiu valstybės kūrėju ir Kristoforo premijos laureatu? Į ką kandidatas lakoniškai atsako, kad su psichinių problemų neslepiančiu Šurajevu neįmanoma susitvarkyti teisiniu keliu – jis toks lyg ir nepakaltinamas.

Čia prasideda išankstiniai rinkimai, atsiveria balsavimo urnų makštys, o sultingo čiulpimo memo užkaitinti vilniečiai jau bėga atiduoti balsų – akivaizdžiai ne už nuotraukoje išsiskėtusį dėdę. Pedopartija ir pats Bekunskas šio genialaus juodųjų rinkiminių technologijų ėjimo niekaip nekomentuoja. Tyla pedopartijoje. Jie tik mokosi, ateinantiems tikriems rinkimų batlams jau bus net šio bei to išmokę. 

Be jokios abejonės ir aš ketinu balsuoti. Balsuosiu prieš. Balsuosiu už stipriausią. Balsuosiu už tikrą čiulpimo čempioną – Artūrą Zuoką. 

Jūsų Vata.