Labai gera ir ilgai laukta naujiena švenčiantiems prisijungimą prie NATO

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-03-31 01:11:00, skaitė 847, komentavo 36

Labai gera ir ilgai laukta naujiena švenčiantiems prisijungimą prie NATO

… ir tiems, kurie visada išlieka "su-okraina".

Hipergarsinės raketos  „Kinžal“ smūgiu į NATO ryšių centro irštva sunaikinta iki 200 karininkų iš užsienio. Raketa sunaikino bunkerį daugiau nei 100 metrų gylyje.

Tapo žinomi kovo pradžioje Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgų įvykdytos raketinės atakos rezultatai ir detalės. Kaip rašo Graikijos politinės ir karinės informacijos portalas „Pronews“, remdamasis savo amerikoniškais šaltiniais, Vakarų Okrainoje į bendrą Okrainos ir NATO vadovybės ir ryšių centrą, esantį netoli Lvovo, pataikė hipergarsinė raketa „Kinžal".

 

AgQtUqcCw9W9JC75p1jdD90k7T3_ovIR0hSWP1_mLuUc0n7ekfk-oGGLtyzdhYY2dPGmM_l8KPvoKtXG2n1wzuym2Id5j8gbMCfe5reesRa8uxAMitK5CrZpLSJPc56qpE4Gy1duQ_LzFBjS0BL_wpk

 

Pasak informacijos iš vieno „Telegram“ kanalų, tikriausiai kalba eina apie NATO „šešėlinio generalinio štabo“ sunaikinimą Okrainoje. Jis buvo po žeme 400 pėdų (120 metrų) gylyje, kur dirbo apie 300 žmonių, įskaitant aljanso karininkus ir karinius patarėjus.

Kaip žinoma, naktį į kovo 9 dieną Rusijos gynybos ministerija oficialiame savo „Telegram“ kanale paskelbė, kad reaguodama į Kijevo režimo surengtas teroristines akcijas Briansko srityje kovo 2 dieną, Rusijos kariuomenė smogė masinį „atpildo smūgį“. Ministerija pabrėžė, kad buvo panaudotas hipergarsinių raketų kompleksas „Kinžal“.

Smūgis, trenktas rusišku "Kinžal" portalas „Pronews“ vadina kaip „NATO pajėgų Okrainoje katastrofą“, nes bunkeryje buvo dislokuotas NATO operacijų regione valdymo ir planavimo centras. Jis buvo „apsaugotas PRO "Iris-R" ir NASAMS gynybinėmis sistemomis, kurios visos buvo sunaikintos smūgio metu“.

„Pronews“ praneša, kad „žuvo iki 200 NATO karininkų, o NATO operacijoms Okrainoje buvo padaryta negrįžtamą žalą“.

Portalo žiniomis, iš po sunaikinto centro griuvėsių rasta ir ištraukta tik 40 kūnų. Likę žuvusieji iki šiol lieka palaidoti po griuvėsiais. Pranešama, kad „dauguma iš jų yra britai ir lenkai, tačiau buvo ir pindosų bei privačių (karinių?) kompanijų atstovų, kurios užtikrina ryšį ir duomenų perdavimą (gal Masko "Stalink"?).

"Pronews" mano, kad jau „artimiausiomis dienomis bus matyti, kiek tai turės įtakos Okrainos ir vakaroidų operacijų vykdymui ir bandymams sustabdyti baigiamąją Rusijos puolimo prieš Bachmutą fazę“.

Publikacijos autoriai pažymi, kad Okrainos vadovybė nepraneša apie NATO bunkerio sunaikinimą ir vakaroidų kariškių žūtį. Tačiau yra žinoma, kad neseniai USA ambasadoje Kijeve lankėsi Generalinio štabo atstovų delegacija, su tikslu perduoti per šią raketų ataką po žeme žuvusių amerikonų sąrašus.

Leidinys rašo, kad hipergarsinio rusų „Kinžal“ smūgis į NATO irštvą netoli Lvovo buvo pirmas, kurio metu patirta tokių didžiulių vakaroidų karinių specialistų nuostolių. Tuo pat metu, anot „Pronews“, vargu ar galima tikėtis kažkokios aktyvios reakcijos Europos sostinėse šia proga. Priešingu atveju tai galėtų tapti atviru NATO kareivių aktyvaus dalyvavimo kare prieš Rusiją pripažinimu. Todėl ir tylima suraukus subines.

Hipergarsinė raketa „Kinžal“, įsibėgėjanti iki 10-12 kartų didesnio už garso greičio, iki 14688 km/h arba 4080 m/s,  pati savaime jau turi didžiulę kinetinę energiją. Tai leidžia jai prasiskverbti labai giliai po žeme, kur detonuojama kovinė galvutė, kuri gali būti ir branduolinė, iki pusės tonos svorio. 

4saMYIKjk6u0kaQjMDVfeX6zqqkCiHpID-cxJjXKs64EfTRtcKk_6JZ70jaj2VQXfSG2PpVz0U5Llfqoxfub8d7lPVOXO2yCgP0h5D61fH45aRGZ59-sJYNrJXk1YKHOtOroEJZA_5YXMMwYGT1j9TM

.