NESIKIŠKIT Į SVETIMOS VALSTYBĖS REIKALUS ir tada niekada nereikės vargti aiškinant, KAM IR KUR VAŽIUOT

Autorius: Milda Bartašiūnaitė Šaltinis: https://www.facebook.com/milda... 2023-04-10 15:15:00, skaitė 762, komentavo 5

NESIKIŠKIT Į SVETIMOS VALSTYBĖS REIKALUS ir tada niekada nereikės vargti aiškinant, KAM IR KUR VAŽIUOT

Vakar įkėliau video (https://fb.watch/jPpg970l78/), kuriame pabėgėlės iš Baltarusijos skundžiasi Seimo narei Budbergytei kosminėmis vaikų būrelių, pratybų, bandelių mokyklos bufete kainomis, taip pat vadovėlių trūkumu ir mokslo lygio kritimu. Viena , rusiškai kalbanti imigrantė priekaištavo, jog "prie Batkos jai buvo geriau".

"Čemodan, vokzal, Minsk!", - pasipylė komentuojančių video lietuvaičių pasiūlymai.

Būtent tokiems tautiečiams skiriu šį savo postą. Įkeliu ir kelias nuotraukas, atminties atšviežinimui.

Ar ne lietuviai kaip prisukti mosikavo BRB vėliavytėm "Baltijos kely"? Ar ne LT politikai kišosi į svetimos valstybės reikalus, aiškindami, koks niekšas jų diktatorius? Ar ne LT Seimo nariai rėmė Baltarusijos opoziciją, žadėdami, jog nuvertę Lukašenką jie užgyvens kaip JEVROPOJ? Ar ne LT biurokratai čia įkūrė rezistencinį štabą su Cichanovska priešakyje? Bašliavo politinius pribėgelius, ragindami toliau tęsti KOVĄ?

Lietuva...turiu omeny politikus, jai patarnaujančius PRESStitutus ir visus BRB mosikotuojus, giliai paniro į visą šitą Š, kurį patys ir primalė. Apgavot, suklaidinot Baltarusijos piliečius, piešdami jiems "šviesų JIEVROPIETIŠKĄ rytojų". Kai jūsų apgauti ir suklaidinti žmonės išdrįso palyginti (ne JIEVROPOS naudai) pragyvenimo lygius čia ir Baltarusijoje, komentatoriai ciniškai išbezdėjo: "Čemodan, vokzal, Minsk!"

Gerbiamieji, atminkite kartą ir visiems laikams,

NESIKIŠKIT Į SVETIMOS VALSTYBĖS REIKALUS ir tada niekada nereikės vargti aiškinant, KAM IR KUR VAŽIUOTI.