Lentvario durneliu vadinamas Bartkėvič - vatnikas!

Autorius: BartkėvičTV Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-07-18 23:16:00, skaitė 654, komentavo 22

Lentvario durneliu vadinamas Bartkėvič - vatnikas!

Kaip ir kiekvienas didis Lietuvos patriotas, patri-idiotas ir net patriarxas, Lentvario psichopatu vadinamas fašistėlis Bartkėvič nėra jokia išimtis. Patriarxai-KGB-stukačiokai, inter-dievočkos-prezidentės iš part-školos, dabartinis prezidentu pastatytas banksteris-komunistas ir daugybė kitų daugiau ar mažiau žinomu veikėjų pasirodo besantys paprasti vatinukai-vatnikai. 

Lentvario psichopatu vadinamas fašistėlis Bartkėvič savo fajeboko sienoje pasidalino nuotrauka, kurioje nsusifotkino su vienu iš žymiausiu LTSR komunistu Česka Juršėnu. O kad visi komunistai yra vatnikai - tą jukms paskys bet koks lanzbierg-šaikos pakalikas iš šiaip banduomenės atstovas. Manau nereikia niekam nieko aiškinti. 

Taip kaip Celofanas buvo pagaidintas tikro, ar tikros, profesionalo Okeanidės ir nebegali sėsti su "bachurais" už vieno stalo, taip save "pagaidno" su vatniku nusifotkinęs Bartkėvič. Baigęs Leningrado part-školą, LTSR komunistų partijos CK instruktorius, ir kad Bartkėvič nežinojo kas toks Česka Juršėnas - tuo nepatikės net jo bendrai iš 6 palatos. Greičiausiai jis tai padarė tikslingai, nes kaip sako liaudies išmintis - pakrapštyk kiekvieną patri-idiotą - viduje vatnikas sėdi. Be to Bartkėvič laibai nori į valdžia, bet jam neužtenka smegenų suvokti, kad ten jis nereikalingas, ten jau visos vietos užkaltos. Jam paliktos garbingos - atnešk-paduok-eiknachui - pareigos.

Kas toks Česka Juršėnas paaiškina kitas Čecka, Stonys, irgi galimai vatnikas, nes nuo jo iš tolo paduoda "patriotu".

Kam įdomu ir nežino kas toks buvo Česka Juršėnas, gali pasiskaityti Českos Stonio fajeboke, ten jis visą paklodę yra pavaręs. Čia galima pamatyti.

O man asmeniškai labai patiko vėliavėlės Lentvario psichopatu vadinamo Bartkėvič vaikų rankose. Nors tai galimai ir ne jo vaikai, galimai jis tik kaip neklystanti senmergė iš part-školos ar demensinis diedas Bidonas tik mėgsta fokintis su vaikais.