Filmas „Agentas Zelenskis“

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/filmasage... 2023-07-25 01:08:00, skaitė 478, komentavo 1

Filmas „Agentas Zelenskis“

Skotas Riteris (Scott Ritter) – buvęs JAV kariuomenės žvalgybos karininkas ir JT ginkluotės ekspertas. Jūsų dėmesiui jo dokumentinis tiriamasis filmas apie Ukrainos tragediją ir Ukrainos prezidento Vladimiro Zelenskio vaidmenį toje tragedijoje.

Nepriklausomas Žmonių partijos portalas perspėja, kad S. Riteris tai Kremliaus propagandistams ypač naudingas, atvirai prorusišką naratyvą transliuojantį, rusų veiksmus pateisinantį amerikietis, kurio gėdinga praeitis ir kalėjime praleistas laikas.

Nepriklausomas Landsbergių leidinys informuoja, kad S. Riteris tai žmogus, kurio „svarstymai puikiai pasitarnauja ne tik menkinant Ukrainą bei teisinant pradėtą karą, bet ir drąsinant pačius rusus, juos įtikinant savo valstybės galybe ir kariuomenės ginkluote“.

„Ne šiaip eilinio amerikiečio, bet buvusio pareigūno svaičiojimai apie Ukrainoje neva susitelkusius nacius, blogio jėgas, tiesiog organiškai nekenčiančias rusų – Rusijos tamsuomenei skamba įtikinamai“, - skelbiama analitinėje analizėje „Kremliaus pasisamdyti „ekspertai iš JAV”: biografijos tiesiog šokiruoja“, už kuria Landsbergių leidinys prašo šiek tiek susimokėti (taikomos patrauklios nuolaidos).

Filmas originalo kalba ČIA.

P. S.