Labai liūdnas faktas, kuris negali netrikdyti

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-08-04 21:32:00, skaitė 679, komentavo 13

Labai liūdnas faktas, kuris negali netrikdyti

Neseniai per atsitiktinumą sužinojau, kad Afrikoje, prižiūrint Vakarų korporacijoms, vyksta prekyba vergais ir labai dažnai aukomis tampa vaikai ... Kažkaip mes pamirštame, kad vergų darbas dar neišnaikintas.

Daugelis dalykų, kuriuos naudojame kasdieniame gyvenime, yra gaminami naudojant vergų darbą (žmonių ir vaikų laikymas nežmoniškomis sąlygomis, be atlyginimų arba mokant itin vergišką atlygį, nepakankamą patenkinti būtiniausiems poreikiams).

Visa tai tam, kad galėtumėte žaisti žaidimus savo išmaniajame telefone, kramtyti saldainių batonėlį, užsigeriant nuodingą coca-cola ir pasakyti „Mane tenkina kapitalizmas“.

Taip, tau patinka. Tik esmė tame, kad tau, būtybe, tiesiog pasisekė, kad gimei vadinamojo auksinio milijardo šalyje ir net nepagalvoji apie tai, kad kas nors gali gyventi blogai.

„Jie patys kalti“, „tiesiog per mažai dirba“ - vargu ar čia reikia aiškinti tokių biorobotų veidmainystės laipsnį.

Kuo kaltas vaikas, kurio dėka iš dalies egzistuoja tavo gyvenimas? Pasaulis nėra teisingas, rimtai? Pasaulis yra toks, kokiu jam leidžiame būti. Jis yra bendro kvailumo ir neveiklumo produktas, kuris neišvengiamai prives prie žmonijos sunaikinimo.

Kapitalizmas turi būti sunaikintas!

Socializmas turi būti atkurtas!