Kodėl tokios baisios perdžiančios karvės?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-08-10 19:26:00, skaitė 431, komentavo 1

Kodėl tokios baisios perdžiančios karvės?

Nelieka bankų skyrių, ligoninių ir gydytojų, greitųjų pagalbų, vaistinių ir vaistininkų, mokyklų ir mokytojų, bibliotekų ir knygų, kultūros namų ir kultūros, lietuvių kalbos ir lietuvių, kioskų, autobusų, bet jie nori mus išgąsdinti perdžiančiomis karvėmis.

Karvė didelė ir baisi, turi ragus, kabantį tešmenį... gal todėl?

Jeff Thomas portale IternationalMan.com rašo:

“Bet kuris mąstantis žmogus (Homo sapiens porūšis, kurio populiacija mažėja, bet kuriam dar negresia išnykimas) sutiks, kad mintis, jog daugiau nei du milijonus metų darnoje su gamta egzistuojantis gyvūnas gali sunaikinti Žemę per keturiolika metų, jei nebus išnaikintas, yra tikrai absurdiška”.

Straipsnyje aprašoma JAV klimato kaitos ministro Džono Kerio (John Kerry, kurio privatus lėktuvas skrydžiui į konferenciją išmetė tiek CO2, kiek 400 automobilių) vadovaujama konferencija, kurioje, kaip teigiama, trylikos šalių atstovai įsipareigojo mažinti karvių populiaciją visame pasaulyje, kad būtų kovojama su klimato kaita.

Konferencija įvyko, ir joje buvo diskutuojama apie karvių gaminamą metaną, o trylika dalyvių sutarė, kad reikia imtis tam tikrų priemonių. Tačiau nėra taip, kad trylika šalių priėmė teisės aktus, kuriais siekiama išnaikinti karves. Konferencijos pabaigoje dalyviai su pasididžiavimu pasirašė dokumentą, kuriame nėra jokių detalių, tačiau teigiama, kad jie visi sutaria tikėdamiesi ką nors pakeisti.

Svarių argumentų prieš karves J. Kerry pranešimo tekste buvo nedaug - daugiausia miglotų komentarų apie metano keliamą pavojų ir būtinybę kiekvienai šaliai įsipareigoti prisidėti prie pokyčių.

Išleidžiamas pranešimas spaudai, kuriame rodomi visi ministrai kartu ir teigiama, kad metanas yra pavojingas ir kad visos šalys sutaria dėl pasaulinės metano kontrolės politikos koncepcijos.

Renginio tikslas - gyventojų psichikos pakeitimas. Tikslas - ne karvių eliminavimas; tai mąstymo ir pasipriešinimo eliminavimas. Tai būtina kuriant visiškai kolektyvistinę valstybę, ir tai yra viso globalistinio tikslo esmė.

Giluminės valstybės vadovai nori sumažinti gyventojų skaičių. Gamybai pakanka vos 7-10 procentų nuo esamos populiacijos. Tarnų irgi nedaug tereikia. Apie tai kalbama šiame video, kuris organiškai pratęsia Jeff Thomas išsakytas mintis.

https://youtu.be/tMureYczPXk

Nuorodos:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/why-flatulent-cows-matter

https://internationalman.com/articles/why-flatulent-cows-matter/