Dedam tašką diskusijoje apie "plokščios žemės" projektą

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: https://youtu.be/V0l-k5Ge4As... 2023-08-13 19:52:00, skaitė 231, komentavo 1

Dedam tašką diskusijoje apie

Apžvelgiu jūsų variantus, dėl ko į informacinę erdvę yra įvesta diskusija apie "plokščią žemę". Ir išsakau savo nuomonę apie pagrindinį šio projekto tikslą.

Norintiems paremti:

https://patreon.com/ldiena

https://paypal.me/ragelskis

Žiūrovų komentarai atsakant į klausimą: "Kokiu tikslu į informacinę erdvę įdiegta "plokščios žemės" tema":

@RA-em7pv
gal tam kad planuojama keisti pasauline tvarka. buvo vienu jegu ir teoriju valdomas pasaulis. daugiau nei 100 metu. ir tobulejant technologijom vis sunkiau nuslepti visa ta mela. systema nori gal tyliai pasikeisti. pastatyti saviskius naujo pasaulio supratime. sakys va matet mes kalbejom tiesa ir mumis dabar reikes tiketi viskuom ka sakom. ir gales vel valdyti taip kaip nores. nes praktiskai nebeliko samokslu teoriju kurios dar nepasitvirtino.

@MariusJonaitis
Identiteto politika. Sėkmingai veikia išplaunant sąvokas, dirbtinai kuriant skirtingus identitetus bei juos supriešinant. Baltieji prieš juoduosius, vyrai prieš moteris, apvaliažemiai prieš plokščiažemius. Kuo labiau visi išsiskaldo ir kuo labiau nebelieka visiems suprantamų faktų - tuo sunkiau vienytis į didesnes grupes kurios galėtų keisti esamą padėtį.

@rycka88
Manau mus skatina diskutuoti apie planetos forma, nes norima nukreipti musu demesi nuo tikros problemos, tai yra kad mus valdo sliekažmogiai.

@vytautasvasiliauskas58
Viena tai žodžio laisvės imitacija. Net galima neigt akivaizdų faktą. Kita - dėmesio atitraukimas nuo tų klausimų apie kuriuos kalbėti negalima. Trečia - žmonių išsivystymo lygio stebėjimas socialinio tyrimo tikslais. Ketvirta - žmonių užimtumas kad ir beprasmis. Pats asmeniškai gaištu laiką beprasmiškai diskutuodamas tuo klausimu. Reiškia gyvenime turiu nereikalingo laiko ir galiu jį beprasmiškai švaistyti žaisdamas su beverte informacija. Jei įsivėliau į diskusiją reiškia esu neatsparus informacinėms šiukšlėms.

@BlackRaven359
Koks skirtumas kokios formos ta zeme jus vistiek cia nesugebate normaliai gyvent :D

@vaidotaslukosevicius8636
Dėmesio nukreipimas nuo svarbių įvykių.

@NeMo707
Šiaip pasitkrina ar daug dar tebetikinciu dabartine švietimo sistema.

@AlexSpencer-nj6ro
Kai visos valstybės bankrutuos grįšime į klajoklių laikus, švietimo nebus o pasaka jau paruošta, dar prisidės greitai kad tą plokštumą ant savo nugarų laiko drambliai ir gigantiškas vėžlys

@Sirdux20
Egzistencializmo filosofija nemirtinga ir neišsemiama tema... Pezėk po valiai nors 100metų apie tai... Bet vistiek dauguma šūdai esą ir niekada su jokiais Gagarinais nesėdės jokiam kukurūznike, kuriuo gali pakilt kažkur aukštai ir patis pasitikrint kaip ten yra ištiesų... Visi Mozes,Jėzai, Jahwes ir Gagarinai.. Visas šūdas stovi ant Tikėjimo. Karoč, viskas , ko negali patikrint pats , yra šūdas. Apie ka gali pezėt nora 10 gyvenimu, nes 99,9999999% populiacijos niekada nežinos kur gyvena.. o Spėlios. Tikės, švaistys savo laika ir nieko daugiau..

@klausimai
dar priminsiu kad PLOKSCIOS ZEMES video aibes kalbomis buvo transliuojama youtubeje net be reklamos

@romaldas339
Tu teisus, Laurynai. Valdantieji puikiai išmano žmonių valdymo technologijas. Matai, tu irgi ant to kabliuko užkibai. Jau kelinta laida diskutuoji, svarstai apie nereikšmingus dalykus. O valdžiažmogiams to ir reikia. Štai kur žmonių valdymo aukštasis pilotažas. Durnių tu neperauklėsi, o protingi ir taip viską supranta. Dabar ne laikas diskutuoti apie Žemės formą, reptiloidus ir avis. Dabar reikia ieškoti lyderio, nes rytoj jau gali būti vėlu. Nešvaistyk laiko niekams. Sėkmės.

@Danas687
Tarp plokščios žemės šalininkų visame pasaulyje yra gana įtakingų nuomonės formuotojų, turinčių milžinišką auditoriją ir gausų sekėjų skaičių. Kodėl kosmoso agentūroms nepasiūlius jiems skrydžio į kosmosą, kad šie savo akimis pamatytų apvalią žemę? Manau tokiu būdu būtų suduotas stiprus smūgis plokščios žemės teorijai.

@jonaspetraitis442
Manau kai kam reikia sužinoti kiek yra realiai mastančių žmonių ir iki kokio laipsnio galima mulkinti žmones norint pasiekti užsibrėžto tikslo. Pavyzdžiui visos pasakos prieš rinkimus, tt...

@egidijusremeikis4533
Laurynai geriau pakalbek apie uzkastus pastatus, gal ju irgi nera ? kodel istorikai tai slepia?

@Kremliaus_Agentas
Kiekvienas išsilavinęs Litukrijos, ir ne tik, pilietis žino, kad Žemė yra čemodano formos ir negali būti jokių net minčių apie kitokią jos formą. Visi plepalai apie plokščią ar kitokią Žemės forma tėra degradų erezijos ir dvasinė masturbacija kas bus prilyginta grėsme nacionaliniam saugumui ir baudžiama sodinimu ant kuolo.

@alenaskostiugovas3032
Tema įmesta visuomenės skaldymui, nes atsiranda tiek šalininkų teorijos, tiek priešininkų, kaip ir dėl bet kokios kitos temos pas žmonės visada išsisikirs nuomonės, kils konfilktai, taip nukreipiant dėmesį nuo aktualesnių problemų, kaip kam priklauso bankai, 800 JAV karinių bazių užsienyje, iš kur kyla genderinis marazmas, kas tokie ir ką veikia globalistai. ir t.t.

@vladasgladonas9626
Beje Tu esi neteisus, kad dėl plokščios žemės nėra blokuojami ir trinami jutūbai. RF ministeriniu lygiu planuojama, o gal jau uždraudė bet kokias diskusijas apie plokščią žemę. Žiūrėjau kažkada diskusiją kai apie tai svarstė. Pasirodė keista, kad būtent plokščios žemės temą nori uždrausti, bet nieko apie ufonautus, kokias religijas ir tt. Būtent šią temą. Beje blokuojama informacija ir istorijos temomis ir yra kitų temų, kurios labai jautrios kažkam. Žmonės tiki, kad neiškėlus tam tikrą dieną vėliavos gali gauti baudą, lyg tai svarbiau nei tavo buitiniai klausimai. Ar tiki kad naktį tuščioje gatvėje turi sustoti prie raudono šviesoforo ir laukti kol užsidegs žalia. Nes gali nubausti. Tai visur valdymas. Taigi, kodėl pačiam atrodo, kad plokščios žemės tema kažką užgožia? Kam neįdomu ta žemės forma tas ir niekada tuo nesidomės, kam neįdomu žmonių valdymas, tas ir neklausys. Jei tu prakalbai šia tema, tai dėstyk savo argumentus. Manau pagal komentarus, kad turėsi su kuo apie tai padiskutuoti. :))) Gerai Stanislovas Tomas pas save apie įsivaizduojamas valstybes, jų sienas ir visą kitą papasakojo. Net tada prisidėjau jį prie jutūbo. Jei teisininkas taip galvoja, nors jis pripažįsta, kad teisė yra tik fikcija, tai manau tuoj sužinosim, kad ne ant plokščios žemės gyvenam, o trilitreke:))))

@jysagybo12345
Manau, kad tema buvo iškelta plačiu mastu todėl, kad žmonija jau pavargo nuo nežinojimo kokia visgi yra tą žemės forma ir nori vieną kartą ir visiems laikams iškelti tiesą į paviršių.

Jurate Jura
Aš nežinau kokia ta žemė, iš lėktuvo skrydžio nemačiau. Pakilus lyg ir jokių apvalumų nesimato, o didžjąją dalį praleidžiame tarp debesų. Jūroje lyg dingus kitam laivui už horizonto, pasiėmus žiūronus jis vėl matomas plomštumoje.
Yra daug versijų, išklausau visas, bet išvadų dar nepasidariau. Tikrai dėkui visiems kurie mąsto ir mato skirtingai, tai verčia padirbėti kito mąstymą.

Gražina Zaleckaite - Macikienė
Mano vizijoje Zeme yra nei apvali, nei plokscia. Ji panasi i skraidancios lekstes forma