Atsakymai į rėmėjų klausimus

Autorius: LDiena.lt Šaltinis: https://www.patreon.com/posts/... 2023-08-21 17:05:00, skaitė 751, komentavo 5

Atsakymai į rėmėjų klausimus

Sveiki, brangūs draugai ir rėmėjai!

Manyčiau, kad pirmasis išskirtinai "patreoninis" klausimų–atsakymų raundas pavyko: į visus klausimus pasisekė atsakyti, tiesa, dar reikėtų įgyvendinti Mariaus pasiūlymą padaryti instrukcijas kaip įsidiegti Telegram ir apeiti blokavimus.

Akivaizdu, jeigu klausimus bandyčiau rinkti kaip anksčiau – per visus kanalus ir iš visų, baigtųsi vėl kaip visada neprognozuojamai: krūva klausimų, neprognozuojamas atsakymų laikas ir t.t. Todėl ir toliau tęsime klausimų rinkimą tik tarp Patreon rėmėjų.

1 KLAUSIMAS

Kokį istorinį ir/ar moralinį pagrindą turi Žemaitijos nepriklausomybės klausimas? Žemaičiai yra tauta ar etninė grupė?

https://youtu.be/JkXhe2gDr78

2 KLAUSIMAS

Knygnešių veikla carinėje Lietuvoje. Ar tai tikrai buvo Lenkų veiklos įtakojama sfera. Kokį pagrindą turi teiginys, kad Lietuviškai galima rašyti tik lotynica?

https://youtu.be/PEUUF6cJadE

3 KLAUSIMAS

Klausimas apie žmonijos atzombinimą: Kadangi svarbūs politiniai procesai yra labai kompleksinio supratimo reikalaujantis dalykas, reikia turėti daugiasluoksnį supratimą ir matyti iš įvairių pasaulėžiūrų, o sistema yra numetusi visuomenei informacinį anakondos žiedą, kuris sisteminukams padeda paneigti bet kokį sveiko proto balsą bet kokia tema, visas protingas mintis jie geba atmušti pasinaudodami suklastota istorija, kvailais argumentais bei mankurtišku gyvenimo būdu.

Mano klausimas - kur yra išeities taškas, nuo ko būtų galima pradėti žmogui aiškinti šiuos fundamentalius dalykus? Galbūt padarytum kokių patarimų pradžiamokslį, kaip atzombinti žmones?

https://youtu.be/-6UeLq6Rv74

Mano rekomenduojama atzombinimo instrukcija "Как понять, что ты — ЗОМБИ?" (rus. "Kaip suprasti, jog tu – ZOMBIS?"):

https://youtu.be/0hEyEwYyU8E

•••

LAUKIU ŠIOS SAVAITĖS KLAUSIMŲ IKI 25 DIENOS IMTINAI (šeštadienis, sekmadienis tegu lieka atsarginės dienos atsakymams).

Klausimus užduokite https://www.patreon.com/posts/uzduok-savo-iki-88016455