Jonas Kovalskis. Geros kaimynystės forumas – ne Švenčionienės ar Juraičio, o baltarusių idėja

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/group... 2023-09-01 07:07:00, skaitė 512, komentavo 5

Jonas Kovalskis. Geros kaimynystės forumas – ne Švenčionienės ar Juraičio, o baltarusių idėja

Kazimieras Juraitis ir Erika Švenčionienė

2021 metų gruodžio mėnesį rengiau piketą prieš karo Ukrainoje kurstymą, prieš NATO prie JAV ambasados. Kviečiau ir šituos du geros kaimynystės biudžeto vartotojus dalyvauti, skant, darbais, o ne žodžiais įrodyti savo požiūrį į geros kaimynystės santykių kūrimą su artimiausiomis istorinėmis kaimynėmis.

Atsisakė abu griežtai, net akis vartė - kaip?! Prieš NATO!! Tai - provokacija! Atsisakė net filmuoti, vaizdo įrašą darėme patys.

Po to įrašą K. Juraitis įdėjo savo pressjass ir ilgai turėjau prašyti, kad įdėtų į Teisingumo Aušros puslapį. Kai jo puslapyje peržiūros ėmė mažėti, atidavė įrašą TA. Uždirbo svetimą pasivogęs brachmanas.

Minske baltarusiai pasidalino savo idėja, ne Švenčionienės ar Juraičio, o baltarusių idėja, atkurti geros kaimynystės santykius tarp buvusių tarybinių respublikų, prisijungti prie fondo veiklos. Štai tada K. Juraitis su Švenčioniene "užsivedė", pajuto pinigų kvapą, ėmė alkūnėmis aktyviai stumdyti visus kitus į šalį, šmeižti, save kišti visur, kur reikia ar nereikia, kurti apie save filmukus, nors iki tol niekur savęs srityje draugauti su kaimynėmis nei karto neparodė.

Jiems pavyko - dabar Teisingumo Aušros nėra.

Švabra net save ėmė pristatinėti geros kaimynystės idėjos gimdytoja, fondo steigėja, nors inete iki Minsko dėl to nieko absoliučiai nieko nebuvo padariusi/sakiusi?! Tuščioje vietoje idėjos negimsta.

Bet kokia kilni idėja, kai jos imasi niekšai, sukčiai, išsigimsta į dar vieną sukčiavimo schemą. Šitie dabar net marškinėlius apsirengė tikėdamiesi lengvų pinigų.

Žmonės, kurie ieško lengvatikių saldžiai suokdami į kamerą, manipuliuoja.

https://youtu.be/XOGwQYurycM