Kuo daugiau nustumia, tuo labiau nuprotėja

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://www.facebook.com/aurim... 2023-09-18 16:16:00, skaitė 564, komentavo 2

Kuo daugiau nustumia, tuo labiau nuprotėja

Paveiksliuke: Leftistus reikia vertinti ne kaip ideologinius priešininkus, o kaip banalius psichus

Šiandien aptikau tokį epizodą. Maldeikienė ką tai pasisakinėja apie A. Verygą ir pradeda žodžiais "Visiškas idiotas..."

Tarsi ir nieko naujo, tačiau pagalvokime kaip tai būtų atrodę prieš dešimt, net prieš penkis metus. Europarlamentarė, valdančiosios daugumos atstovė, taškosi neapykanta visiems, kurie jai nors kiek nepritaria, visiškai nerankioja žodžių.

Prieš dešimt metų tai būtų buvę neįsivaizduojama. Tuomet tai buvo Algio Greitai, Radiošou, Užkalnio teritorija. Prieš penkis - jau įsivaizduojama, bet tokie užgauliojimai iš politikų būtų nuskambėję sensacingai. O šiandien - tik pagūžčiojau pečiais. Net nesidomėjau toliau antraštės.

Tuo noriu ne apraudoti žlungantį žmogiškumą, bet atkreipti dėmesį, kad kuo leftistai mus labiau stumia, tuo labiau niekina ir tuo aršiau puola. Pradžioje buvo pakankamai ramūs ir tykūs - supraskite nuskriaustą gėjų, įsijauskite į jo padėtį...

Vadinasi, kiekviena tegu ir mažiausia nuolaida yra nepaprastai pavojinga. Mūsų pažiūros turi grįžti ten, kur buvo kai leftistai tik atsirado. Jokio nuolaidžiavimo, ničniekur nė per nago juodymą. Kai buvome normalių pažiūrų, kai jomis neabejojame, net ir leftistas buvo palyginti normalios psichinės būklės.