GYVAI: Chunveibinai prieš PUŠKINĄ

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: https://youtu.be/8gf1NITyasA... 2023-12-18 01:27:00, skaitė 947, komentavo 6

GYVAI: Chunveibinai prieš PUŠKINĄ

Imituodami "kovą už Lietuvą", o realybėje – atidirbinėdami užsakymą ir bandydami pralįsti prie valdžios lovio, keturi marginalai pabandė Vilniuje surengti išpuolį prieš Lietuvos kultūrinį paveldą – paminklą Aleksandrui Sergejevičiui Puškinui.

Marginalų planas buvo užmaukšlinti ant poeto biusto savo šiukšlių maišą, pasivaipyti prieš kameras ir pavaizduoti neva "visa Lietuva nekenčia rusų kultūros".

Ta "visa Lietuva" tai:

• Valdas Bartkevičius – provokacijos organizatorius, lenkas iš Lentvario, lietuviškai kalbantis prasčiau už daugumą Lietuvos rusų, mainantis vėliavas pagal politinį užsakymą (tąsėsi gatvėse net ir su iškrypėliu skuduru ant koto), Olgos Karač (paskelbos nacionaline grėsme Lietuvai) draugelis ir ginklanešys. Bet juokingiausia, V. Bartkevičius prieš grįždamas iš emigracijos Airijoje jis buvo aršus putinistas, Rusų Pasaulio mylėtojas ir šūkio "Rusija – pirmyn!" šūkautojas. Ką beje liudija tiek jo giminės, tiek ir lentvariečiai draugai, kuriuos dabar "išdidus kovotojas" pravardžiuoja vatnikais.

• Vlad Šypicyn – "pabėgėlis" iš Rusijos žydas, tipiškas "liberastinis grantčiulpys" imitavęs "kovą už žmogaus teises Rusijoje", o dabar bandantis parduoti save visiems antirusiškiems protestuotojams. Valkiojasi su visais skudurais, kokius jam duoda mitingėlių organizatoriai, bandė maitintis iš aukščiau minėtos Olgos Karač, prisiplakti prie kito žydo provokatoriaus – Arkadijaus Vinokuro. Pasižymėjo išpuoliu prieš kitą Rusijos žydą opozicionierių Šenderovičiu, valkiojosi po mano teismo posėdžius ir teismo salėje buvo užpuolęs mane bei Lietuvos baltarusę Galiną Šimanovič. Politine prasme – visiškas nevykėlis ir lūzeris, tinkams tik kaip stovas skudurams ir šiuklių maišams.

• Konstantin – kazachstanietis, tipinis "žmogteisistas", nuo 2019 metų maitinasi Ukrainoje, nežinia, ką veikiantis Lietuvoje, bet bandantis save "išstatyti" lietuviu. Nors pats lietuviškai – nė bumbum. Vaidina aršų patriotą, šalies, su kuria apskritai nieko bendro neturi. Teigia, kad yra tremtinių vaikas. Už ką buvo ištremti jo tėvai – nepasigyrė.

• Žilvinas Svitojus – überpatriotas visomis to žodžio prasmėmis. Tautinė kilmė visiškai neaiški, pagal pavardę – rusas, rusiškai kalba puikiai, skundžiasi, kad "okupantas prievarta vertė jį kasdien mokytis rusų kalbos"... Matyt, jo rusas tėvas atidavė Žilviną į rusišką mokyklą, ir vaikas dėl to patyrė neišgydomą mentalinę traumą, dėl kurios demonstruoja neapykantą viskam kas rusiška.

Tie keturi aukščiau išvardinti klounai savo reklaminei akcijai pastriprinti ir monetizuoti pasikvietė propagandinės užsienio kapitalo lietuviakalbės "LNK" durnalistus, gaminančius paplavinę laidą pavadinimu "Kaka2" arba "Du kakai". Šitie du kakai nevykėliai ne tik liko be "pergalingo reportažo apie sustabdytus Puškino tankus", bet dar ir gavo iš policijos baudą už tai, kad važinėjo automobiliu Markučių parko pėsčiųjų takais.

Savo ruožtu, sustabdyti rusofobinės propagandos piarą atėjo dvigubai daugiau tikrų Lietuvos patriotų – lietuvių, rusų, lenkų ir baltarusų. Ir to užteko, kad policininkės prižiūrinčios tvarką, ėmėsi visų būtinų priemonių, sustabdyti provokatorių paruoštam konfliktui.

Galima tik padėkoti tiems visuomeninikams ir aktyvistams, kurie neleidžia Lietuvai pamiršti į visišką teisinio nihilizmo ir legalizuojamo fašizmo lūną, vedantį mus tiesiai į Tautos ir Valstybės susinaikinimą.

Kad blogis nugalėtų tereikia, kad geri žmonės nieko nedarytų.

Todėl mes, tikrieji Lietuvos patriotai, privalome vienytis, kad sustabdyti atgimstančio fašizmo gaivalą!