Taktinė Rusijos pergalė informaciniame kare

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-02-12 22:42:00, skaitė 784, komentavo 4

Taktinė Rusijos pergalė informaciniame kare

Tuckerio Carlsono interviu su V.V. Putinu – tai taktinė Rusijos pergalė informaciniame kare. Be šio interviu, apue Rusijos pozicija nebūtų sužinoję 250 milijonų žmonių visame pasaulyje. Nes, kaip mes žinome, vakaroidai blokuoja bet kokią laisvo žodžio apraišką.

 

Net jei tai savaime nekeičia konfrontacijos eigos ir nepriartina Rusijos pergalės dabar, tai yra pagrindas kovai būsimame etape.

 

Be to, V. V. Putinas išsakė keletą vertingų dalykų, kurie taip ir būtų likę likę spėlionėmis. Pavyzdžiui, kodėl V.Janukovyčius 2014 metais nedavė įsakymo „Berkut“ išvaikyti Maidaną, kodėl jis ilgą laiką buvo laikomas nekompetentingu ar bailiu. Arba derybų Stambule 2022 detalės.

 

Tačiau Tuckeris Carlsonas taip pat pasakė svarbių dalykų apie Kiniją ir būsimą pasaulio tvarką.

 

Deje, į tai mažai kas atkreipė dėmesį. Manau, kad būtent dėl poreikio išsakyti šiuos dalykus kaip poziciją ir įsitikinti, kaip Rusijos Prezidentas reaguos į juos, galiausiai Carlsonui ir buvo leista vesti šį interviu, kuris buvo toks toksiškas vakaroidams.

 

Taip viešai pajusti šią poziciją buvo pagrindinė sąlyga, be kurios interviu nebūtų buvę.

 

Jei kas nežino, noriu priminti, kad Tuckeris nėra tik žurnalistas – jis iš tikrųjų darbinosi į CŽV, ir mes nežinome, ar jis buvo oficialiai įdarbintas, ar ne.

 

V.V.Putinas, atsakydamas į klausimą „Kas susprogdino Nord Stream“, atsakė žodžiais „jūs jį susprogdinote“ nejuokavo, o bendravo su Tuckeriu taip, kaip valdančiosios grupės, įskaitant CŽV vadovybę, nariu.

 

Taip pat primenu, kad Tuckerio tėvas yra Amerikos balso, kuris visada dirbo visame pasaulyje kaip neatsiejama CŽV dalis, direktorius. Carlsono pažiūros visą gyvenimą buvo kraštutinės dešinės, neokolonijinės. Tuckeris yra klasikinis „neokonas“, tik be klinikinės rasistinės rusofobijos, kitaip nei, pavyzdžiui, Victoria Nuland. Jis yra galimas Trumpo administracijos narys (aišku, jei išgyvens iki rinkimų).

 

Jei pažvelgtume į ankstesnes Tuckerio Carlsono kalbas, jis nuolat ragina visapusiškai konfrontuoti su Kinija, netgi karinėmis priemonėmis, o dabartinis Rusijos ir JAV konfliktas šioje paradigmoje yra apgailėtinas atitraukimas nuo galimo JAV ir Rusijos bendradarbiavimo prieš Kinija, kur Rusija, liberali kapitalistė, būtų patrankų mėsos vaidmenyje, tokioje konfrontacijoje su Kinija.

 

Carlsonas neprieštarauja Vakarų „oligarchiniam“ imperializmui. Jis tik prieštarauja kvailam tokio potencialiai vertingo vasalo kaip Rusija praradimui.

 

Kai Putinas sako, kad pasaulio tvarkos kaitos negalima sustabdyti, kaip negalima sustabdyti saulės tekėjimo – šis nesustabdomas judėjimas šiandien vyksta vien dėl Kinijos ir jos atstovaujamos skirtingos sistemos. Jei nebus Kinijos, nebus ir judėjimo naujos pasaulio tvarkos link. Be Kinijos šiandien to negali padaryti nei Rusija, nei Indija, nei visos BRICS narės kartu. Tvarkos link, kai pinigus kuria valstybė, o ne privatūs bankai. O ekonomika veikia daugumos interesais. Tai yra Xi Jinpingo ir, tikiuosi, artimiausios ateities Rusijos „bendro likimo“ dvasia.

 

RUSIJA-PIRMYN!