GYVAI: Šalin Skandinavijos JUDOoligorchatą nuo Lietuvos rinkimų! 12:00, Vilnius

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: https://youtu.be/U84URCv1oZc... 2024-02-27 05:45:00, skaitė 1090, komentavo 9

GYVAI: Šalin Skandinavijos JUDOoligorchatą nuo Lietuvos rinkimų! 12:00, Vilnius

Draugai, vasario 27-ą dieną 12:00 val. Vilniuje prie t. v. "Vyriausiosios rinkimų komisijos" irštvos vyks piketas, protestuojant prieš įžūlų Skandinavijos judooligarchatui priklausančių bankų kišimąsi į Lietuvos respublikos p-rezidento rinkimus.

Lietuvos piliečiai, norintys dalyvauti rinkimuose privalo atsidaryti specialią sąskaitą rinkiminėms lėšoms viename iš VRK aprobuotų bankų. Bet ką daryti, kai bankų šeimininkai – Skandinavijos judooligarchato atstovai, nusprendžia kad tam tikram asmeniui neleis atsidaryti tokios sąskaitos? Arba apribos sąlygas, kaip ta sąskaita galima naudotis – ir taip sužlugdys kandidato rinkiminę kampaniją?

Pasirodo, kad t. v. "Vyriausioji rinkimų komisija" tokiu atveju vietoj to, kad apgintų Lietuvos piliečių teisę VISIEMS LYGIOMIS TEISĖMIS dalyvauti rinkimuose, kiša galvą į smėlį (tiksliau Skandinavijos judooligarchatui į užpakalį) ir nusišalina nuo savo pareigos organizuoti, vykdyti ir prižiūrėti rinkimus!

Piketą prieš tokią apgailėtiną Lietuvos institucijų degradaciją iki kolonijinių patarnautojų statuso ir organizuoja Eduardo Vaitkaus palaikytojai.

Aš, savo ruožtu, kviečiu proteste dalyvauti visus galinčius prisidėti gyvai arba nuotoliniu būdu ŽIŪRINT, DALINANTIS ir KOMENTUOJANT – https://youtube.com/live/U84URCv1oZc

Šalin Skandinavijos JUDOoligorchatą nuo Lietuvos rinkimų!

PRISIDĖK PRIE LIAUDIES ŽURNALISTIKOS!