Vokiečių ekonominė invazija

Autorius: Ramūnas Alaunis Šaltinis: https://www.facebook.com/ramun... 2016-06-05 09:11:56, skaitė 7304, komentavo 0

Vokiečių ekonominė invazija

"Lidl" prekybos tinklo parduotuvių atidarymas Kaune, tai globalizacijos pasekmė. Žmonės, pirkėjai tai Lietuvos valdžios vykdančios globalistinę politiką aukos. 

Lietuvoje toliau bus žlugdomas žemės ūkis ir pieno pramonė. Konservavų gamyba Lietuvoje jau sunaikinta.

"Lidl" turtins tik užsieniečius ir užsienio šalis. Patys Lietuviai priversti vežti parduoti pieno produktus ir mėsa į Kiniją, Egiptą ir JAV. Lietuviai "Lidl" parduotuvė pardavinės Lenkiškas, Vokiškas ir kitų šalių pigiausias prekes. Čia tas pats, jei Lietuvis turi butą, namą šeimą Lietuvoje, o priverstas dirbti Anglijoje ar kitoje ES šalyje. Tai nenormalu.

Gėda Arvydui Saboniui reklamavusiam "Lidl".

A. Sabonis tarybinės Lietuvos laikais buvo didelis patriotas. Dabartinės Euro-fašistinės Lietuvos laikais A. Sabonis jau globalistu ir Euro-fašistų tarnas, Lietuvos ekonomikos žlugdytojas. http://www.delfi.lt/video/verslas/lidl-atidaryme-a-sabonis-pirko-desreliu-o-r-simasius-kalafiora.d?id=71437448

A. Sabonis: "prisijunkit prie manęs, atkeliauja kai kas įspūdingo..." Nieko čia įspūdingo. Į Lietuvą padedant A. Saboniui atkeliauja Vokiečių ekonominė invazija. Vokiečiai tik prekybos tarpininkai.

Vietoj to, kad žmonės kovotų už geresnį gyvenimą, už mažesnes prekių kainas, mažesnius mokesčius, už darbo vietų sukūrimą, už vietinio kapitalo įmones, jie stovi ilgosi eilėse prie parduotuvių vien tam, kad patektų į parduotuvę.