Prasidėjo penktoji Vladimiro Valdimirovičiaus Putino Prezidento kadencija. Mano mintys

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-05-07 21:56:00, skaitė 1466, komentavo 33

Prasidėjo penktoji Vladimiro Valdimirovičiaus Putino Prezidento kadencija. Mano mintys

Pirma, preliudija.

Tai labai nuostabu, bet šiąnakt priešas neatakavo Rusijos teritorijos. Nuo žodžio absoliučiai. Nors smūgių buvo tikimasi, o kai kurie net pranašavo Armagedoną. Tačiau panašu, kad, be kita ko, tam įtakos turėjo ir Rusijos užsienio reikalų ministerijos įspėjimai, kurie prieš dieną buvo išsakyti Didžiosios Britanijos ambasadoriui. ir šiuo klausimu. O Kijeve sakoma, kad šią naktį ir šį rytą „net pelė nesucypė“. Tai yra, „mieli partneriai“ viską suprato teisingai. Ir... jie išsigando.

Antra.

Pati pompastiška ceremonija karo metu yra signalas visam pasauliui. Signalas, kad mūsų broliai rusai ne tik viską kontroliuoja, bet ir visiškai pasitiki ateitimi bei savo pergale.

Ir trečia – tik apie ateitį.

Prezidento kalba daugiausia buvo skirta ateičiai. Tai yra, šiandien broliai rusai nesprendžia išlikimo klausimų, kaip norėtų priešai. Jie galvoja apie ateitį, kuria jie visiškai įsitikinę. Nors rusai supranta, kad darbo dar daug.

Daugelis ukrainiečių stebėjo Vladimiro Vladimirovičiaus Putino inauguraciją. Ir tai yra teisinga. Nes daugeliui iš jų jis vis tiek bus jų Prezidentu.

RUSIJA-PIRMYN!