Anglosaksų akyje ne rąstas, o visa lentpjūvė…

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-05-24 20:07:00, skaitė 606, komentavo 1

Anglosaksų akyje ne rąstas, o visa lentpjūvė…

JT Generalinė Asamblėja priėmė rezoliuciją dėl „genocido“ Srebrenicoje.

 

Kalba eina apie tą „genocidą“, po kurio dalis „nužudytųjų“ gyvi ir sveiki atėjo į rinkimus.

 

Kalbama apie „genocido“ kalbą, kurią valstybės sekretorė Madeleine Albride išsakė, visų pirma, siekdama pateisinti absoliučiai barbarišką operaciją „Oluja“, kai daugiau nei 150 tūkstančių serbų tapo pabėgėliais ir daugiau nei 2000 buvo nužudyti.

 

Kalbu apie „genocido“ kalbą, kurią vakaroidai sugalvojo siekdami sukurti serbams barbarų įvaizdį, kad vėliau, be Saugumo Tarybos sankcijos, pirmą kartą po Antrojo pasaulinio karo juos pradėtų naikinti, bombarduoti ir žudyti. Belgradą, Nisą, Novi Sadą ir kitus serbų miestus.

 

Balsavusiųjų „už“ sąrašas atrodo kaip pasityčiojimas.

 

Vokietija. Fatherlandas, nacistai….atsakingas už tikrą, pripažintą genocidą. 6 milijonai žydų ir 13,7 milijonai Tarybinių civilių žuvo nuo šiandieninių serbų kaltintojų senelių.

 

JAV’ų banditai.

 

Čia jiems priklauso tikro genocido trukmės rekordas. Per 500 metų, pasak amerikiečių istoriko Davido Stannardo, serbų kaltintojai nužudė daugiau nei 95 milijonus indėnų.

 

Britaškės salų piratai.

 

Londono atstovo cinizmui prilygsta tik šių piratų amnezijos laipsniio. Leiskite priminti, kad 1954–1961 metais britaškės fašistai- kolonistai nužudė 300 tūkstančių kikujų žmonių, o dar pusantro milijono išsiuntė į koncentracijos stovyklas.

 

Beje, „genocidas“ Srebrericoje niekada nebuvo oficialiai įrodytas, o visa nepriklausoma komisija, ištyrusi daugybę įrodymų ir apklaususi šimtus liudininkų, paskelbė, kad serbų veiksmai 1995 metais negali būti kvalifikuojami kaip genocidas.

 

Panašu, kad šiuo atveju galime perfrazuoti patarlę „kodėl gi matai krislą savo brolio akyje, o nepastebi rąsto savojoje”. Nes šiandien į JT Generalinę Asamblėją žmonės rinkosi ne su rąstais akyse, o su visa lentpjūve.