Ar anūkėlis eis į frontą? Atsakymas edukuotiems, vakcinuotiems ir kitokiems landzbergistams

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-05-24 20:38:00, skaitė 721, komentavo 10

Ar anūkėlis eis į frontą? Atsakymas edukuotiems, vakcinuotiems ir kitokiems landzbergistams

Nei jis nei jo vaikai niekada nekariaus, sedės šiltam ir jaukiam "londone", o ne apkase...

Dar keleta metų atgal, kai nebuvo viso šito debilizmo su okrainiečiais ir sankcijom, Kaliningrade stovėjo du Iskanderai, su balistinėm raketom (sparnuotų nebuvo) ir nebuvo nei vieno vieneto branduolinio ginklo. Dabar, po šitų anglosaksų vergų elgesio, sprendimų ir retorikos, rezultatas kardinaliai pasikeitė.

 

Pagalvokite - rusai neiškasė nei vieno metro gynybinių apkasų ir nepastatė nei vieno ginybinio įrenginio (dzoto, bunkerio, prieštankinių fortifikacijų) nei pšepanstvų, nei litukrijos pasienyje. Jums tai nieko nesąko? Ką jie padarys su litukrija karinio konflikto atvejų….

 

Anūkėlis... savo gyvenime nei vargo matęs, nei sunkesnio daikto nei piniginė ir tušinukas rankose nelaikes. Paralelinėje realybeje kindervudas gyvena. Sotus ir patenkintas. Viena ko jam amžinai trūksta, tai dėmesio ir miegot neduoda noras, kad į ji visi žiūrėtu rimtai kaip į suaugusį (reikšmingą ir protingą) vyrą. Kompleksuotas amžinas mažvaikis. Elementarus nesubrendelis. Gyvas klientas Freido psichoanalizei…

 

Blogai kai valstybę valdo šeimyniniai klanai. Kažkokia viduramžių teipų ir klanų valstybės valdymo sistema. Vakstybei skaityk pipec...

 

Praeis kokie du tris metai - rusai, kinai ir amerikonai padalins europą... tiksliau tai kas liks iš jos. Visas šis pabaltijys tikrai atiteks ne amerikonams ir tuo labiau ne kiniečiams. Koks likimas šios teritorijos laukia po tokių politikų valdymo aš net bijau spėlioti.

 

O visą anūkėlio ir šlykštaus senio politiką galiu apibūdinti vienu sakiniu -“Lengva nešti savo kryžių ant svetimų pečių”.