Dešimt nacionalsocialistinės minties principų rugpjūčio 07, 2024

Autorius: National Socialist Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-09-07 04:31:00, skaitė 898, komentavo 11

Dešimt nacionalsocialistinės minties principų rugpjūčio 07, 2024

I. BŪKITE SĄŽININGI. Nacionalsocialistas susiduria su faktu, nesvarbu, ar jam tai patinka, ar ne. Nesąžiningumas yra priešo ženklas. Nacionalsocializmas visų pirma reiškia gryniausią gyvąją tiesą.

II. TIKĖK DIEVU IR SAVIMI. Likimo Dievas tik savo stipriausiems mirtingiesiems skiria milžiniškas užduotis, kurios sugniuždytų mažesnius žmones. Dievas nori, kad tik geriausieji įvykdytų aukščiausią gyvenimo užduotį - ištobulinti žmoniją. Visiškai atsiduokite Likimui, ir Dievas apsaugos jus kovoje. Dievas padeda tik tiems, kurie patys sau padeda. Mes pralaimėsime tik tada, jei sudėsime ginklus dėl savo silpnumo ir bailumo. Yra tik viena tikra gėda: pasiduoti mūsų rasės priešams.

III. BŪKITE IŠTIKIMI SAVO RASEI. Niekam negalima leisti sugadinti to, ką gamta sukūrė per eonus trukusią rasinę evoliuciją. Jūsų aukščiausias gyvenimo tikslas - tęsti tą evoliuciją siekiant stipresnės, geresnės ir gražesnės žmonijos. Arijų rasės grynumas ir stiprėjimas yra pagrindinis kiekvienos būsimos aukštesnės evoliucijos reikalavimas.

IV. KOVOKITE UŽ SAVO RASĘ. Kovokite už šventus nacionalsocializmo idealus, savo didžiosios rasės širdį. Tik šioje kovoje galite įrodyti savo tikrąją vertę kaip vyras ar moteris. Tik taip galite realizuoti savo drąsos, pasiaukojimo ir taurinančio pasiaukojimo potencialą. Gyvenimo kova dėl išlikimo iškėlė žmogų iš tolimos praeities beždžioniškų būtybių į arijų kultūros ir pasiekimų viršūnę. Partijos kova išugdys revoliucinį elitą, kuris ves nacionalsocialistinį idealą į pergalę.

V. ESATE AUKŠČIAUSIOS KLASĖS ŽMOGUS. Šioje kovoje jūsų bus mažiau, nes geriausiųjų visada yra mažuma. Istoriją lemiantys sprendimai niekada nebuvo beformių masių darbas, o visada - aktyvių ir atsidavusių mažumų pergalės. Jūs esate ir savo rasės tarnas, ir atstovas. Pasirūpinkite, kad savo asmeniu ir gyvenimu rodytumėte pavyzdį, vertą sekimo.

VI. MYLĖKITE SAVO BROLIUS IR SESERIS. Už savo egzistenciją esate skolingi savo rasės šeimai; tegul meilė jiems būna svarbiausia jūsų gyvenimo aistra. Nebijokite Padugnių, žemesnės rasės atstovų, ir nepersekiokite jų. Jūs esate jų viršininkas, bet ne jų šeimininkas. Kai ateis laikas su jais kovoti, nepraraskite sveiko proto dėl neproduktyvios neapykantos. Atsiribokite, išvalykite protą ir sunaikinkite juos visiškai, metodiškai, kliniškai, tarsi chirurginės operacijos metu. Nieko nėra beprasmiškiau, kaip gaišti laiką neapykantai purviniems žmonėms; tai atitraukia nuo pozityvios meilės saviesiems.

VII. TOBULINKITE SAVO BROLIUS IR SESERIS. Visi arijų vyrai ir moterys yra jūsų broliai ir seserys, nors ne visi yra vienodai protingi ar drąsūs. Nuo jūsų priklauso juos informuoti, padrąsinti ir įskiepyti jų širdyse drąsos. Kai kurie jūsų giminaičiai buvo suklaidinti ir apjuodinti judėjiško blogio, gadinančio mūsų rasinę sielą. Jūs neturite jų dėl to nekęsti, bet stengtis sugrąžinti juos į jų rasinę šeimą.

VIII. ATMESTI DEKADANSĄ. Dekadansas yra visa, kas fiziškai ar dvasiškai kenkia mūsų arijų rasės sveikatai ir aukštesniam vystymuisi. Savo rasinį ir dvasinį tyrumą turite laikyti aukščiau už savo gyvenimą ir nebendrauti su niekuo, kas yra dekadentiška arba kas suteikia jūsų gyvenimui dekadentiškumo regimybę. Kiekvienas gyvenimo aspektas turi būti vertinamas atsižvelgiant į jūsų rasės išlikimą ir tobulėjimą; visa, kas trukdo šiems tikslams, turi būti negailestingai išrauta su šaknimis ir sunaikinta.

IX. GERIAUSIAS TURI VALDYTI. Visi didieji pasiekimai žemėje yra didžiųjų vadovų - politikų, mokslininkų ar menininkų - vaisius. Rasinė bendruomenė gali įgyti stiprybės tik taikydama lyderystės principą ir iškeldama į priekį vyrus ir moteris, kurie rasinėje kovoje pademonstravo geriausius gebėjimus, atsidavimą ir atkaklumą. Demokratija yra liga, kuri neišvengiamai veda į chaosą, korupciją ir visuomenės žlugimą; iš demokratijos kyla žiauriausi tironai.

X. NĖRA NIEKO NEĮMANOMO. Kur yra noras, ten yra ir kelias. Viskas atsiduria prieš nenugalimos valios žmogų. Būtina kentėti ir aukotis; mes grūdinamės lemiamai kovai per visą žmonijos istoriją. Pergalė atiteks tik patiems tikriausiems, fanatiškiausiems, stipriausiems, drąsiausiems ir geriausiems. Būkite tokie.