Dar vienas pasikėsinimas į būsimą jankyno (p)rezidentą, agentą Donaldą

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-09-16 20:46:00, skaitė 381, komentavo 6

Dar vienas pasikėsinimas į būsimą jankyno (p)rezidentą, agentą Donaldą

Buvo įvykdytas dar vienas pasikėsinimas į Donaldą Trumpą. Ir vėl nesėkmingai. Ir šį kartą jis vėl sveikas ir sveikas.

Matyt, buvo šaudoma ne į D. Trumpą, o kažkur netoli Trumpo. Tačiau respublikonai stengiasi iš šios istorijos išspausti kuo daugiau politinės naudos.

Kas žinoma apie pasikėsinimą nužudyti:

Anot naujienų agentūros „Associated Press“, nepažįstamas vyras su šautuvu AK-47 prakišo ginklo vamzdį pro Donaldo Trumpo golfo aikštyno, ęsančio Vest Palm Biče, tvorą, todėl JAV slaptoji tarnyba pradėjo šaudyti. Tada žudikas paliko ginklą krūmuose ir pabėgo visureigiu, o vėliau buvo sulaikytas kelyje, kaimyninėje Martino grafystėje.

Socialinėje žiniasklaidoje teroristas Ryanas Wesley'is Rootas, 2022 metais, dešimtimis pranešimų per dieną išreiškė tvirtą paramą Ukrainai ir pareiškė, kad yra pasirengęs mirti kovoje ir kad „reikia sudeginti Kremlių“.

Metoje teroristas kvietė užsieniečius dalyvauti kare okrainos pusėje, pasivadino „neoficialiu okrainos valdžios ryšininku“ ir ragino jankių karius, kovojusius Afganistane, kovoti už okrainą.

„Meta“ ir „LinkedIn“, o po jų – X, ištrynė amerikiečio, surengusio pasikėsinimą į Donaldą Trumpą, anketas. Bet daugybė jo pranešimų, skirtų Zelenskiui ir Amerikos kongresui, vis dar yra prieinami, įskaitant X socialinę platformą.

Jankiškame socialinių tinklų segmente yra plačiai išplatintas tam tikras okrainos gynybos ministerijos laiškas, kuris neva patvirtina, kad Ryanas Routhas kovojo už okrainos ginkluotąsias pajėgas. Tiesa, pridedamose ekrano kopijose trūksta Rauto vardo.

Elonas Muskas, komentuodamas pakartotinį pasikėsinimą į kandidatą į JAV prezidentus Donaldą Trumpą, uždavė retorinį klausimą: kodėl niekas nebando žudyti demokratų?

Jankių lažybų agentūros padidino D. Trumpo galimybes laimėti JAV prezidento rinkimus po antrojo pasikėsinimo nužudyti. Tai liudija „Polymarket“ internetinės platformos duomenys. Tarnybos duomenimis, Trumpo tikimybė laimėti rinkimus yra 50%, o Harris tikimybė laimėti siekia 49%. Statymų sumos viršija šimtus milijonų dolerių.

Bidenas įsakė panaudoti visus išteklius Trumpo saugumui užtikrinti.

Mano komentaras.

Puikios naujienos, draugai.

Kuo daugiau bardako jungtinėse banditų valstijose, tuo geriau visam likusiam pasauliui. Svarbiausia, kad tik koks beprotis nepanaudotų jankiško branduolinio arsenalo. O pasikėsinimą galimai suorganizavo patys respublikonai, kadangi po Donaldo debatų su leftistų atstove Harris, pastarojo reitingai katastrofiškai nukrito… beje, visi šie „rinkimai“ yra ne kas kita, kaip dviejų banditinių klanų „razborkės“. Ir čia nėra ko stebėtis. Juk šita valstybė buvo banditų, plėšikų ir vagių sukurta…

Atkreipkite dėmesį į šią nuotrauką. Joje matyti litukrijos, latviešų ir estliandijos vėliavos, iškeltos prie teroristo būstinės.